https://www.facebook.com/buzzfeedtastyjapan/videos/1798955390365409/?hc_ref=ARRnIWtg93plDOBmxDIN-nROcF9VDVUB6pORJIHgS-OKkzCbSsgt2IHDt7ZMx1qsz3s
4種の焼きそば
各2人分
<ソース焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
豚バラ肉(5cm幅) 100g
キャベツ(ざく切り)150g
にんじん (薄切り)40g
もやし 100g
サラダ油 大さじ1
塩・コショウ 少々
A.オイスターソース 大さじ4
A.中濃ソース 大さじ1
紅生姜
青のり
作り方
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにサラダ油を入れて熱し、豚バラ肉を炒める。
3.豚バラ肉の色が変わったらキャベツとにんじんを加え、1分程炒める。
4.もやしを加えてさっと炒めたら麺を入れ、塩・コショウを軽く振って、ほぐしながら炒める。
5.(A)を入れてさっと炒め、皿に盛る。青のりをかけて、紅生姜を添えたら、完成!
<ねぎ塩レモン焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
おろし生姜 1片
おろしにんにく 1片
ごま油 大さじ1
豚バラ肉(5cm幅)100g
長ねぎ(みじん切り)1/2本
A.酒 大さじ2
A.鶏がらスープ(顆粒) 小さじ2
A.塩 少々
A.黒コショウ 少々
レモン汁 大さじ2
青ねぎ 30g(小口切り)
レモン(くし切り)
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにごま油、おろし生姜、おろしにんにくを入れて弱火で熱する。
3.香りが立ったら豚バラ肉を加えて炒める。
4.豚バラ肉の色が変わったら長ねぎを加えてさっと炒め、麺を入れてほぐしながら炒める。
5.Aを加えてよく混ぜ、レモン汁を回し入れて、青ねぎを入れてひと混ぜする。
6.皿に盛ってレモンを添えたら、完成!
<豚キムチ焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
豚バラ肉 100g
塩コショウ 少々
キムチ(ざく切り) 100g
長ねぎ(斜め薄切り) 2/3本
ごま油 大さじ1
焼肉のたれ 大さじ2
酒 小さじ2
青ねぎ 適量
炒りごま適量
作り方
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにごま油を入れて熱し、豚バラ肉を入れ、塩・コショウを振って炒める。
3.豚バラ肉の色が変わったらキムチと長ねぎを加えてさっと炒め、麺を入れてほぐしながら炒め、酒と焼肉のたれを加えてひと混ぜする。
4.皿に盛って、青ねぎと炒りごまを散らしたら、完成!
<中華風海鮮焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
豚バラ肉 100g
えび 80g
ボイルいか 80g
うずらの卵 4個
チンゲン菜(5cm幅) 1束
ごま油 大さじ1
おろしにんにく 1片
おろし生姜 1片
塩・コショウ 少々
A.オイスターソース 大さじ2
A.しょうゆ 小さじ2
A.砂糖 小さじ1/4
A.鶏がらスープ 小さじ1/4
作り方
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにごま油、おろしにんにく、おろし生姜を入れて弱火で熱する。
3.香りが立ってきたら豚バラ肉を加えて炒め、色が変わったらえび、いか、チンゲン菜、うずらの卵を入れ、塩・コショウを振って炒める。
4.麺を入れてほぐしながら炒め、火を止めて(A)を加えてよく混ぜる。
5.皿に盛ったら、完成!
YAKISOBA (FRIED NOODLE) 4 WAYS
Servings: 2
PORK & CABBAGE YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodles
1 tablespoon oil
100 grams sliced pork belly
150 grams cabbage, chopped
40 grams carrot, sliced
100 grams bean sprouts
Salt, to taste
Pepper, to taste
4 tablespoons oyster sauce
1 tablespoon tonkatsu sauce
Garnish
Red pickled ginger
Nori flakes
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles in a bowl, and heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour oil in a pan and fry sliced pork belly.
3.Add cabbage and carrots and stir cooking until starting to become tender.
4.Add bean sprouts.
5.Add yakisoba noodles, salt, and pepper, and stir to loosen the noodles.
6.Combine oyster sauce, tonkatsu sauce and toss well to mix.
7.Sprinkle green lavers and put red pickled ginger your preference.
8.Enjoy!
LEMON AND SCALLION YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodle
1 tablespoon sesame oil
1 clove garlic, grated
1 clove ginger, grated
100 grams pork belly, sliced
½ scallion, minced
2 tablespoons sake
2 teaspoons chicken bouillon
Salt, to taste
Pepper, to taste
2 tablespoons lemon juice
30 grams spring onions
Garnish
Lemon slice
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles and water in a bowl, then heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour sesame oil in a pan and fry garlic and ginger until fragrant.
3.Fry sliced pork belly until it’s browned.
4.Add scallion and stir.
5.Put yakisoba noodles and stir to loosen the noodles.
6.Combine sake, chicken bouillon, salt, and pepper, and stir.
7.Add lemon juice and spring onions, and toss well to mix.
8.Enjoy!
KIMCHI PORK YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodle
100 grams sliced pork belly
100 grams kimchi
⅔ scallion, chopped
Salt, to taste
Pepper, to taste
1 tablespoon sesame oil
2 tablespoons BBQ sauce
2 teaspoons sake
Spring onion, finely chopped
White sesame
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles and water in a bowl, then heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour sesame oil in a pan fry sliced pork belly until it’s browned.
3.Add kimchi and scallions.
4.Add yakisoba noodles and stir to loosen the noodles.
5.Combine BBQ sauce and sake.
6.Garnish with spring onions and white sesame.
7.Enjoy!
CHINESE-STYLE SEAFOOD YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodles
1 tablespoon sesame oil
100 grams sliced pork belly
80 grams shrimp, cleaned and shelled
80 grams squid
4 soft boiled quail eggs, shelled
1 bunch bok choy, chopped
1 clove grated garlic
1 clove grated ginger
Salt, to taste
Pepper, to taste
2 tablespoons oyster sauce
2 teaspoons soy sauce
¼ teaspoon sugar
¼ chicken bouillon
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles and water in a bowl, then heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour sesame oil in a pan and fry garlic and ginger until fragrant.
3.Fry sliced pork belly until until it’s browned.
4.Add shrimp, squid, bok choy, quail eggs, salt, and pepper. Stir.
5.Add yakisoba noodles and stir to loosen the noodles.
6Combine oyster sauce, soy sauce, sugar, and chicken bouillon, and toss well to mix.
7.Enjoy!
どれが食べたい?4種の焼きそば😋
レシピはこちら! http://bzfd.it/2p8y7YX
#TastyJapan1周年 キャンペーン締切まであと5日!🎁
詳細は👉 http://bzfd.it/2tgojOq
【🍴Happy美眉愛料理🍴】四種炒麵一次學會🍜
喜歡在鍋裡炒出風味 沾滿醬汁香味的麵條嗎? 😋
基本款 韓式 中華炒麵都可以 四種風味一次學會!✌✌
小資女孩的簡單料理 每天下午3:00更新...
🎈快樂代言人 #Happy美眉
🎈快樂隨手可得,DIY美味料理是我快樂的秘方!
4種の焼きそば
各2人分
<ソース焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
豚バラ肉(5cm幅) 100g
キャベツ(ざく切り)150g
にんじん (薄切り)40g
もやし 100g
サラダ油 大さじ1
塩・コショウ 少々
A.オイスターソース 大さじ4
A.中濃ソース 大さじ1
紅生姜
青のり
作り方
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにサラダ油を入れて熱し、豚バラ肉を炒める。
3.豚バラ肉の色が変わったらキャベツとにんじんを加え、1分程炒める。
4.もやしを加えてさっと炒めたら麺を入れ、塩・コショウを軽く振って、ほぐしながら炒める。
5.(A)を入れてさっと炒め、皿に盛る。青のりをかけて、紅生姜を添えたら、完成!
<ねぎ塩レモン焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
おろし生姜 1片
おろしにんにく 1片
ごま油 大さじ1
豚バラ肉(5cm幅)100g
長ねぎ(みじん切り)1/2本
A.酒 大さじ2
A.鶏がらスープ(顆粒) 小さじ2
A.塩 少々
A.黒コショウ 少々
レモン汁 大さじ2
青ねぎ 30g(小口切り)
レモン(くし切り)
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにごま油、おろし生姜、おろしにんにくを入れて弱火で熱する。
3.香りが立ったら豚バラ肉を加えて炒める。
4.豚バラ肉の色が変わったら長ねぎを加えてさっと炒め、麺を入れてほぐしながら炒める。
5.Aを加えてよく混ぜ、レモン汁を回し入れて、青ねぎを入れてひと混ぜする。
6.皿に盛ってレモンを添えたら、完成!
<豚キムチ焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
豚バラ肉 100g
塩コショウ 少々
キムチ(ざく切り) 100g
長ねぎ(斜め薄切り) 2/3本
ごま油 大さじ1
焼肉のたれ 大さじ2
酒 小さじ2
青ねぎ 適量
炒りごま適量
作り方
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにごま油を入れて熱し、豚バラ肉を入れ、塩・コショウを振って炒める。
3.豚バラ肉の色が変わったらキムチと長ねぎを加えてさっと炒め、麺を入れてほぐしながら炒め、酒と焼肉のたれを加えてひと混ぜする。
4.皿に盛って、青ねぎと炒りごまを散らしたら、完成!
<中華風海鮮焼きそば>
材料:
焼きそば麺 2袋
水 大さじ1
豚バラ肉 100g
えび 80g
ボイルいか 80g
うずらの卵 4個
チンゲン菜(5cm幅) 1束
ごま油 大さじ1
おろしにんにく 1片
おろし生姜 1片
塩・コショウ 少々
A.オイスターソース 大さじ2
A.しょうゆ 小さじ2
A.砂糖 小さじ1/4
A.鶏がらスープ 小さじ1/4
作り方
1.焼きそば麺を耐熱容器に入れて水を加え、ラップをかけて600Wの電子レンジで1分加熱する。
2.フライパンにごま油、おろしにんにく、おろし生姜を入れて弱火で熱する。
3.香りが立ってきたら豚バラ肉を加えて炒め、色が変わったらえび、いか、チンゲン菜、うずらの卵を入れ、塩・コショウを振って炒める。
4.麺を入れてほぐしながら炒め、火を止めて(A)を加えてよく混ぜる。
5.皿に盛ったら、完成!
YAKISOBA (FRIED NOODLE) 4 WAYS
Servings: 2
PORK & CABBAGE YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodles
1 tablespoon oil
100 grams sliced pork belly
150 grams cabbage, chopped
40 grams carrot, sliced
100 grams bean sprouts
Salt, to taste
Pepper, to taste
4 tablespoons oyster sauce
1 tablespoon tonkatsu sauce
Garnish
Red pickled ginger
Nori flakes
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles in a bowl, and heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour oil in a pan and fry sliced pork belly.
3.Add cabbage and carrots and stir cooking until starting to become tender.
4.Add bean sprouts.
5.Add yakisoba noodles, salt, and pepper, and stir to loosen the noodles.
6.Combine oyster sauce, tonkatsu sauce and toss well to mix.
7.Sprinkle green lavers and put red pickled ginger your preference.
8.Enjoy!
LEMON AND SCALLION YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodle
1 tablespoon sesame oil
1 clove garlic, grated
1 clove ginger, grated
100 grams pork belly, sliced
½ scallion, minced
2 tablespoons sake
2 teaspoons chicken bouillon
Salt, to taste
Pepper, to taste
2 tablespoons lemon juice
30 grams spring onions
Garnish
Lemon slice
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles and water in a bowl, then heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour sesame oil in a pan and fry garlic and ginger until fragrant.
3.Fry sliced pork belly until it’s browned.
4.Add scallion and stir.
5.Put yakisoba noodles and stir to loosen the noodles.
6.Combine sake, chicken bouillon, salt, and pepper, and stir.
7.Add lemon juice and spring onions, and toss well to mix.
8.Enjoy!
KIMCHI PORK YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodle
100 grams sliced pork belly
100 grams kimchi
⅔ scallion, chopped
Salt, to taste
Pepper, to taste
1 tablespoon sesame oil
2 tablespoons BBQ sauce
2 teaspoons sake
Spring onion, finely chopped
White sesame
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles and water in a bowl, then heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour sesame oil in a pan fry sliced pork belly until it’s browned.
3.Add kimchi and scallions.
4.Add yakisoba noodles and stir to loosen the noodles.
5.Combine BBQ sauce and sake.
6.Garnish with spring onions and white sesame.
7.Enjoy!
CHINESE-STYLE SEAFOOD YAKISOBA
INGREDIENTS
1 tablespoon water
2 packs yakisoba noodles
1 tablespoon sesame oil
100 grams sliced pork belly
80 grams shrimp, cleaned and shelled
80 grams squid
4 soft boiled quail eggs, shelled
1 bunch bok choy, chopped
1 clove grated garlic
1 clove grated ginger
Salt, to taste
Pepper, to taste
2 tablespoons oyster sauce
2 teaspoons soy sauce
¼ teaspoon sugar
¼ chicken bouillon
PREPARATION
1.Put yakisoba noodles and water in a bowl, then heat in a microwave (500W) oven for 1 minute.
2.Pour sesame oil in a pan and fry garlic and ginger until fragrant.
3.Fry sliced pork belly until until it’s browned.
4.Add shrimp, squid, bok choy, quail eggs, salt, and pepper. Stir.
5.Add yakisoba noodles and stir to loosen the noodles.
6Combine oyster sauce, soy sauce, sugar, and chicken bouillon, and toss well to mix.
7.Enjoy!
どれが食べたい?4種の焼きそば😋
レシピはこちら! http://bzfd.it/2p8y7YX
#TastyJapan1周年 キャンペーン締切まであと5日!🎁
詳細は👉 http://bzfd.it/2tgojOq
【🍴Happy美眉愛料理🍴】四種炒麵一次學會🍜
喜歡在鍋裡炒出風味 沾滿醬汁香味的麵條嗎? 😋
基本款 韓式 中華炒麵都可以 四種風味一次學會!✌✌
小資女孩的簡單料理 每天下午3:00更新...
🎈快樂代言人 #Happy美眉
🎈快樂隨手可得,DIY美味料理是我快樂的秘方!
沒有留言:
張貼留言